grupi

Rólunk

Előre nézünk, tervezünk, gondolkodunk, álmodunk, megvalósítunk.

Advertisz Reklám Kft.

29 éve is így indultunk, azóta is egy a cél: A MÁRKAHŰSÉG

Hello. Mi vagyunk az Advertisz. 29 év nagy idő, főleg, ha kemény munkával telik. Klasszikusokból kiindulva ennyi év alatt 132-szer lehetne körbejárni a Földet, mi azonban ezt az időt tudással, tapasztalattal na és tettekkel igyekeztünk megtölteni. Nagy érdem számunkra, hogy ügynökségünk neve ismerősen cseng a reklámszakmában és számos elégedett ügyfelet és partnert tudhatunk magunk mellett.

Hogy kik vagyunk? Miért csináljuk és miért imádjuk, amit csinálunk? Képzeld el a bölcset fiatal szívvel és lelkesedéssel! Képzeld el a mesterembert, amikor örömmel végzi segédje munkáját! Képzeld el a művészt alkotás közben! Képzeld el a kutatót kísérletei közben! Képzeld el a tanárt előadásra készülve! Képzelj el minden hasonló helyzetet a marketing világában! Rajzolunk, írunk, nyomtatunk, programozunk, szervezünk, kutatunk, kihelyezünk, kiállítunk, láthatóak vagyunk, online vagyunk, offline vagyunk, ajándék vagyunk, dekoráció vagyunk, mi Te vagyunk.

Cégünk több mint 29 éve van jelen a folyamatosan változó és rendkívül érzékeny reklám piacon. Erre a 29 éves tapasztalatra alapozva dolgozunk együtt napról napra partnereinkkel, akik kereskedelmi célkitűzéseik megvalósításában a mi szolgáltatásainkat választják időről-időre.

A hosszú idő alatt megszerzett tapasztalatokra alapozva dolgozzuk ki partnereink részére a kért kereskedelmi és marketing stratégiákat és tervezzük meg termékeik csomagolását, legyen szó akár új termékről, vagy akár rebranding megbízásról. Releváns környezetben megszerzett tapasztalatainkat ötvözzük a kreativitással, amelynek eredményeként sok sikeres termék csomagolását mondhatjuk magunkénak és vállaljuk a grafikai tendereken való részvételt is! A megmérettetést munkánk részének és egy hosszú távú együttműködés alapjának is tekintjük. Munkánkban a hosszú távú együttműködésekre törekszünk, amely a szoros és folyamatos kommunikációra alapszik, eredményeket és a piaci igények változásával járó feladatokat csak így látjuk biztonsággal megvalósíthatónak.

Archives

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)